Årsmötet

Vi har haft årsmöte och tyvärr lämnar Mia A och Agneta S styrelsen men kommer att fortsätta hjälpa till vid t.ex evenemang. Ny i styrelsen är Anna Allard och det finns en vakant plats för den som vill vara med i styrelsen. Sommenbygdens folkhögskola som har hundinstruktörskurs kommer att flytta ut i juni. Vi kommer att ha  lediga lokaler och även lägenheten på 2-3 rum och kök att hyra ut. Vi ska annonsera om detta på lämpligt ställe. För korttidsuthyrning kommer spegelrummet att vara ledigt från juni och även det tidigare ”byakontoret” som håller på att ställas iordning samt ställplatserna för husbilar. Tåget rustas med förbättrade vagnar och ett längre spår, så vi tänker att det ska kunna köras i sommar.  Vi kommer att satsa på cykeluthyrning med cykelslingor och kartor i sommar. Hasse R m.fl reparerar cyklar för fullt och han och Magnus gör kartor. Vi tänker kunna erbjuda matpaket också. Grillkvällar planeras 4-5 stycken kanske varannan vecka. Aktiviteter som pågår är BiK motion för ”gubbar” på tisdagar och för alla på söndagar, samt ”Lugn träning” på måndagar. Sporthallen hyrs ut till privata emellanåt och även andra föreningar. Snickeriet är öppet på tisdagar från kl.16 och det pågår även målning av trä-tuppar från kl.18. Filmkväll varannan onsdag kontakta Hasse Rydberg. Alla är välkomna. Boulen kommer snart igång på fredagseftermiddagar.  Vi jobbar för att minska uppvärmningskostnaderna och framöver även rusta upp bl.a skolans kök, fixa ett utegym och en utescen.

Vaktmästargruppen gör ett jättefint jobb och vi har även fått ihop en liten ”innegrupp” som städar en del utrymmen i skolan. Fler behövs. Ju fler vi är desto mindre jobb blir det för alla.

Vi behöver ”frivilliga” som kan hjälpa till vid någon grillkväll och cykeluthyrning mm. Anmäl jättegärna ditt intresse till någon i styrelsen eller till info@boetsskola.se  Vore bra om vi får ihop en lista på personer som vi kan ringa och fråga om den kan hjälpa till vid något tillfälle i sommar.

Har du idéer om vad vi ska göra eller inte göra hör av dig,